You are here:

Asociația Administratorilor Publici din România

Bun venit în comunitatea noastră dedicată excelenței și inovării în domeniul administrației publice! Asociația Administratorilor Publici din România reprezintă un catalizator pentru schimbul de idei, cunoștințe și experiențe între profesioniștii implicați în gestionarea și îmbunătățirea serviciilor publice.

Misiunea Noastră:
La baza acțiunilor noastre stă o misiune fermă – să construim un cadru în care administratorii publici să poată crește și să contribuie la transformarea administrației publice într-o forță inovatoare și eficientă. Ne propunem să facilităm colaborarea, să încurajăm dezvoltarea continuă și să promovăm etica și integritatea în toate aspectele activității noastre.

Valorile Noastre:

  1. Inovare: Ne străduim să fim pionieri în adoptarea celor mai bune practici și soluții inovatoare în administrație.
  2. Diversitate: Încurajăm diversitatea de perspective și experiențe pentru a promova luarea deciziilor informate și echitabile.
  3. Sustenabilitate: Suntem dedicați promovării unor practici sustenabile și responsabile pentru binele comunităților noastre.
  4. Responsabilitate Socială: Ne implicăm în proiecte și inițiative care au un impact pozitiv asupra comunităților noastre.

Obiectivele Noastre:

  1. Schimb de Cunoștințe: Crearea unei platforme robuste pentru schimbul de experiență și expertiză între administratorii publici, facilitând astfel creșterea profesională.
  2. Dezvoltare Profesională: Oferta de programe educaționale și sesiuni de formare continuă pentru a asigura că membrii noștri sunt mereu la curent cu cele mai recente tendințe și provocări în domeniu.
  3. Advocacy pentru Reformă: Participarea activă în procesele de reformă și dezvoltare a politicii publice pentru a susține inițiativele care contribuie la eficientizarea și modernizarea administrației publice.

Alăturați-vă nouă în efortul nostru comun de a construi și susține o administrație publică robustă, orientată către nevoile cetățenilor și pregătită să facă față provocărilor viitorului.

Împreună, putem crea un impact semnificativ și durabil în domeniul administrației publice din România. Vă invităm să fiți parte din această călătorie de excelență și progres!

Suntem deschiși pentru noi proiecte. Să dăm viață ideilor tale creative împreună!